AMMATTITAITOISTA 

KIINTEISTÖHUOLTOA

KIINTEISTÖN ULKOALUEIDEN HUOLTO 

Maanrakennus Ollanketo on erikoistunut kiinteistöjen ulkoalueiden kunnossapitoon. Pidämme kadut ja piha-alueet kunnossa ympäri vuoden ja viheralueet siisteinä. Tarjoamme kiinteistönhuoltopalveluita pääkaupunkiseudulla Helsingissä, Vantaalla, Espoossa ja Kauniaisissa.  Ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat kiinteistönhuollon tehtävät luotettavasti. Kiinteistöhuollossa käytämme nykyaikaisia ja tehokkaita työkoneita, jotka soveltuvat pienillekin pihoille.

 

Kiinteistöhuoltopalveluitamme ovat mm. 

  • Katujen ja piha-alueiden harjaus

  • Pihojen ja katujen pesut pesuyksiköllä

  • Lumen auraus, kuormaus ja siirto

  • Katujen ja pihojen hiekoitukset

  • Pienehköt puunkaadot

  • Nurmikoiden leikkuu

Nykyaikainen kalusto

Painepesuri

Dynaset-pesuyksikköä käytämme piha-alueiden ja katujen pesemiseen. Pesuyksikössä on edessä 2,5 metriä leveä pesusuutin. Lisäksi siinä on käsipistooli, jonka avulla pääsemme pesemään ahtaatkin nurkat.

 

Harjakone

Keräävällä ja kastelevalla harjalaitteella hoidamme pihojen ja katujen harjaukset. Harjakoneen työleveys on 2,5 metriä, joten sen avulla tulee puhdasta jälkeä.

Ruohonleikkuri

Huolehdimme myös pihojen nurmialueiden hoidosta ja ruohonleikkauksesta.

Lumen auraus

Lumen auraukseen käytössämme on Vitmekin keskeltä taittuvat nivelaurat, joiden leveys on 3,60 m. Leveällä nivelauralla katujen ja teiden auraus sujuu tehokkaasti. Auralla pystymme myös kasaamaan lumet tien sivuun. Kuljetamme lumet tarvittaessa myös pois piha-alueilta.